Prenoćište Guest House

Prenoćište GUESTHOUSE - Best Fast Food

Pored domaćinske hrane u samom centru grada Subotice pružamo komforan smeštaj – sobe.
Zanimljiva kuća sagrađena dvadesetih godina prošlog veka, jedna od retkih u tom bloku koju su promašile bombe četrdeset četvrte, a nije počišćena ni zbog novogradnje. Opstajala je tu, 50 godina već viđena za rušenje. Međutim, mi je nismo dali, potpuno smo je adaptirali, uradili izolaciju, postavili podno grejanje, novu stolariju i nova kupatila, kao i nameštaj.
Pružamo Vam priliku da se komforno smestite u samom centru grada i uživate u Subotici kao turista, ili jednostavno smestite goste koji će sigurno biti zadovoljni i smeštajem i hranom.
Privatni smeštaj – sobe su najisplativiji način za boravak u Subotici, a imaju komfor i kvalitete apartmana bez kuhinje.
Kapaciteti kojima rasplažemo su sledeći: 3 sobe sa bračnim ležajem + pomoćni ležaj i 2 dvokrevetne sobe. Svaka soba ima svoje sopstveno kupatilo, kablovsku televiziju, besplatan adsl Internet, a grejanje je podno u svim prostorijama.
Radno vreme prenoćišta je od 00-24h, 7 dana nedeljno, 365 dana godišnje. Mi smo uvek tu za Vas, svratite i smestite se kod nas.
Cena sobe sa bračnim + pomoćnim ležajem je 3900 RSD, a dvokrevetne sobe 2800 RSD.
Za sve informacije i rezervacije pozovite nas +381 69 20 20 333 ili nas posetite u Vase Stajića 1
Imate mogućnost plaćanja usluge prenoćišta i preko računa, uplatom na račun 220-0000000105164-44 ProCreditBank

Dobro nam došli u Suboticu! Vaš Best Fast Food & GuestHouse BestFood S U B O T I C A


 
 

Pratite nas na FB

i Instagramu!